Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Öneri Önerim var.

AraGoRN

AraGoRN

BIGBOSS
SCN Admin
Merhabalar,

Sitemizi geliştirmek, daha iyi yerlere taşımak ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına önerilerinizi çok ama çok önemsiyoruz.

Sizin de sitemizle alakalı herhangi bir konuda talebiniz veya öneriniz varsa; bu konu altından belirtebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Siteyi açalı bir sene olmamış galiba, o sebeple hayırlı olsun diyerek başlayayım. Yaptığınız iş gerçekten hobi olarak nitelendirilemeyecek kadar çok vakit alan bir iş. Bir uğraşıdan daha fazlası. Bu kadar vakit harcadıktan sonra o ücretleri talep etmeniz hakkınızdır. Fakat alım gücünün geldiği noktada ne kadar karşılık bulur bilinmez. Çünkü sunumları indirerek izlemek yalnızca düşük gelir sahibi ve düşük indirme hızına sahip kullanıcıların talebidir. İnternet hızı yüksek olan ve dijital mecralara bütçe ayırabilen bir kullanıcı zaten yasal üyelik alıp depolama derdi olmaksızın izlemeyi tercih eder. Bu bağlamda paketlerinizde daha fazla seçenek sunulmasını önerebilirim. Ek olarak, ana sayfada üyeler için sohbet ekranı oluşturulmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Hem gündelik sohbet amaçlı hem de film/dizi tavsiyesi gibi konular konuşulabilir; yönetim tarafından da işleme alınan sunumların duyurusu yapılabilir vesaire.

Kolay gelsin diyor, iyi forumlar diliyorum.

Öneriniz, uslubunuz, güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.
Söylediklerinizde haklılık payınızın çok fazla olduğunu düşünüyorum fakat şuan ki malum şartlarda bizlerin de sitemizi ayakta tutabilmek için bazı önemli gider kalemlerini bir şekilde karsilamamiz sürekliliğimiz iicn çok önemli, çünkü malum Türkiye şartlarında türk lirası ile ödeme alıp dolar ya da avro öle ödeme yapıyoruz ve gerçekten yüksek meblalara ulaşıyor. Sebebi bundandır. Ayrıca yaptığımız işin ve sitemize koyduğumuz içeriğin kaliteden ödün vermeden hizmetl vermeye özen gösteriyoruz, başka yerlerde bulamayacağınız bulsanizda aynı kalitede olmayan birçok içeriği temin etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ayrıca her kitleye hitap etmek birinci önceliklerimiz arasında. Uzun lafın kısası yine de elimizden geldiğince iyileştirme yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ediyoruz.
İyii forumlar dileriz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Geri